El buttercream que per el meu gust li queda millor al red velvet és el frosting de formatge, el problema és que a l'estiu o si el volem cobrir amb fondant no és la millor opció perquè necessitem que estigui a la nevera.
Jo us donc la receptes de tots i ja em direu quin heu usat i quin us agrada més.
FROSTING DE FORMATGE
- 250 g philladelphia
- 185 g mantega
- 300 g de sucre glas
La mantega la tindrem a temperatura ambient...ho mesclarem amb el sucre glas fins aconseguir una textura tipu crema, tranquils això s'aconsegueix batent durant uns 5 minuts...depenent de la màquina que tingueu, després afagirem el philladelphia i batrem un minuts més ja ho tindrem llest per fer-ho servir.
BUTTERCREAM
- 250 g mantega a temperatura ambient
- 250 g sucre glas
- 150 g de xocolata blanca
Molt bona opció si ho volem cobrir amb fondant.
Desfem la xocolata blanca i la deixem temperar si la fem servir molt calenta amb la mantega es desfarà i no podrem aconseguir una bona textura.
Batrem mantega i el sucre i afagim la xocolata atemperada, batrem uns minuts més i ja ho tenim llest!
Així podem fer mil i una buttercream....ja us aniré dient més idees!
Red Velvet amb frosting de formatge |
Red velvet amb frosting de formatge |
Red velvet cobert amb fondant interior amb buttercream |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada