dilluns, 31 d’agost del 2015

Magdalenes de clara d'ou

Aprofitarem que avui estic animada!!!
Tres entrades en un dia!!! Això si es tornar amb plena activitat!Espero no abandonar-lo, si em voleu seguir a instagram alla sóc @simbascakes i sempre procuro publicar alguna cosa o altre....

Bé, anem per feina, quan fem crema....que fem amb les clares?? tirar-les??mai!!! si proveu de fer aquestes magdalenes ja comprareu les clares expressament per fer-les! Són mooolt lleugeres, esponjoses i senzillament delicioses!! Un gust que no es pot comparar amb cap altre, us animo a fer-les i ja em direu....la meva família és súper fan!!!

Doncs apunteu per anar al súper, però els ingredients són tan senzills que els tindreu a casa!

INGREDIENTS


  • 240 g de mantega sense sal a temperatura ambient
  • 375 g de sucre blanc
  • 180g de farina amb llevat (sino en teniu afegiu una cullaradeta de llevat en pols)
  • 9 clares
Amb aquesta recepta us surten 12 magdalenes i he ajustat els ingredient per fer servir el pot del mercadona que es de 9 clares.....però que no us freni si us sobren menys clares ajusteu els ingredient en proporció, però no deixeu de fer-la us ho dic que us enamorarà.

COM HO FEM

Mesclem la mantega amb el sucre fins obtenir una mescla tipu crema, això és el que li dóna l'esponjositat a les magdalenes, després afegim les clares, millor a temperatura ambient així aconseguim que es batin millor. Després afegim la farina en dues vegades baixant la velocitat de batre.
Així soles ja estan delicioses però si voleu li podeu afegir qualsevol esencia o xocolata o sucre per sobre....
Les posem en càpsules gairabé fins dalt...a una temperatura de 170º durant uns 25 minuts, depenent del forn (ja sabeu cada forn és un món)

Animeu-vos a fer-les i ja em direu!!!
Gràcies per llegir-me



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada