dilluns, 31 d’agost del 2015

Red Velvet Cake

Hola a tots!
 Ho sé un post a l'any i mig no seria la idealitat d'un blog....però espero que aquest cop pogui treure el temps per posar-vos al dia i pogueu endolcir les vostres vides fent els cakes vosaltres mateixos!

I ja entrem a la feina, la recepta amb la qual us faran la "ola" els vostres familiars i amics! Allà on va triumfa i té un munt de convinacions per poder fer sempre un pastís diferent amb la mateixa recepta.

Preneu nota i aneu al súper que us dic els ingredient.


  • INGREDIENTS
  1. 300 ml oli de girasol
  2. 300 g sucre
  3. 2 ous
  4. 240 ml buttermilk (us explico com la podeu fer vosaltres)
  5. 1 Tbs de vinagre de poma
  6. 1 tsp esencia de vainilla
  7. 1 tsp de emulsio de red velvet
  8. 350 g de farina
  9. 1 Tbs de cacao pur
  10. 1/4 tsp de sal
  11. 1/4 tsp de bicarbonat

  • COM HO FEM
Tindrem tots els ingredients a temperatura ambient, així assegurem l'èxit del pastís.
Per el buttermilk quan comencem a fer la recepta agafem 240 ml de llet juntament amb 15 ml de suc de llimona i ho deixem reposar durant 15 minuts. El temps que anem fent tota la resta.

Barregem l'oli amb el sucre que emulsioni una mica, després afagim els ous, un a un, batrem uns minuts fins tenir una textura tipu crema amb això aconseguim una bona esponjositat del pastís, seguidament afagim les esencies.

Tamitzarem la farina i l'afegirem a la mescla en dues vegades baixant la velocitat de batre, ja tindrem preparat el buttermilk així l'afegim a la mescla juntament amb la cullerada de vinagre de poma. Sempre acabarem amb la farina, batrem fins tenir-ho tot barrejat i ho posarem a un motlle de 20cm .
El forn el tindrem ja a una temperatura de 160º és un pastís molt alt i que puja molt per això no cal tenir-ho a més temperatura...així es va fent de dins i no es crema de fora, el tindrem al forn durant 40-45 minuts, abans de treure'l ho comprovarem amb un escuradents, ja sabeu cada forn és un món.
Al fons del motlle poseu-hi un paper vegetal i engraseu bé el motlle perquè no s'enganxi el pastís.

Si teniu algun dubte m'ho dieu també si heu fet la recepta!

Gràcies per llegir-me!
I així és com surt del forn, ja us dic èxit assegurat!

En aquesta foto podeu veure l'esencia de red velvet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada